Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ BLOG ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΣΧΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ


Η Αριστερη Ενοτητα αποτελει συσπειρωση δυναμεων της φοιτητικης ριζοσπαστικης Αριστερας οι οποιες βρεθηκαν μαζι σε αγωνες τα προηγουμενα χρονια τοσο για πανεκπαιδευτικα ζητηματα οπως το αρθρο 16 και ο νομος πλαισιο, οσο και σε γενικοτερα κινηματα οπως το αντιπαγκοσμιοποιητικο και τα περιβαλλοντικα .
Με βαση αυτα, τα Αριστερα Σχηματα, τα ΔΑΡΑΣ, η Ρωγμη, οι φοιτητες/ιες Εναντια στο Συστημα, το Κοκκινο και πολλα ανεξαρτητα σχηματα και Ανενταχτοι φοιτητες συμμετεχουν στην Αριστερη Ενοτητα αντιλαμβανομενοι την αναγκη της Αριστερας για μονιμοτητα στην ενωτικη της δραση, αλλα και για ενα περαιτερω καλεσμα σε συντροφους και συναγωνιστες, για την δημιουργια του Αριστερου πολου μεσα στα πανεπιστημια. Τα 2 χρονια πορειας της Αριστερης Ενοτητας ερχονται να δικαιωσουν την δημιουργιας της , και να αναδειξουν την αναγκαιοτητα "να μοιραστουμε κοινους αγωνες, γιανα μην μοιραστουμε κοινες ηττες".
Πιο ειδικα η ΑΡ.ΕΝ. Βολου εχει παιξει ενα πρωταγωνιστικο και προωθητικο ρολο σε μικρες και μεγαλες μαχες το τελευταιο διαστημα, και η ενδυναμωση της αποτελει κριτηριο για την δραση της. Οι καταληψεις του Μαη-Ιουνη του'06 αλλα και του Γεναρη-Μαρτη '07 για το αρθρο 16 και το ν.πλαισιο, το μπλοκαρισμα των πρυτανικων εκλογων τον Ιουνη του '08, η εξεγερση του Δεκεμβρη,οι πορειες εναντια στην καταστολη, το αντι-ΝΑΤΟικο καλεσμα στον Τυρναβο, οι πορειες αλληλεγγυης στους συλληφθεντες, η μαχη γιανα μην χαθουν εξεταστικες και εξαμηνα ειναι μονο μερικοι απο τους αγωνες που δωσαμε.
Με βαση αυτην την κατασταση, ως Αριστερα Σχηματα αντιλαμβανομαστε την αναγκη η Αριστερη Ενοτητα να εχει εναν αποκλειστικα δικο της προσεγμενο και ενημερωμενο ιστοτοπο,οποτε και αποφασισαμε την μετατροπη του παροντος ιστολογιου των Αριστερων Σχηματων Βολου, σε αυτο της ΑΡΕΝ Βολου.
Κλεινοντας, θελουμε το ιστολογιο να αποτελεσει χωρο ενημερωσης,εκφρασης και διασυνδεσης μεταξυ του κοσμου του κινηματος τοσο σε τοπικο οσο και σε πανελλαδικο επιπεδο, και να βοηθησει στον τροπο δρασης και λειτουργιας της Αριστερας

Η νεα μας διευθυνση θα ειναι http://aren-volou.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Create your own banner at mybannermaker.com!
Καντε copy τον html κωδικα γιανα μεταφερετε το banner!