Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

Δελτιο Τυπου νεοι/νεες ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησιας



Σημαντικη θεση αναμεσα στους νεολαιιστικους αγωνες των τελευταιων ετων στην Ελλαδα, αποτελει η περυσινη εξεγερση του Δεκεμβρη.Αυτη ανεδειξε τα αδιεξοδα της νεολαιας αλλα φανερωσε και τους αγωνες ως απαντηση.Στις 6 Δεκεβριου κλεινει ενας χρονος απο την ημερα δολοφονιας του Αλεξανδρου Γρηγοροπουλου.
Σημερα, περισσοτερο απο περυσι, τα αδιεξοδα αυξανονται,τα προβληματα οξυνονται,η κριση βαθαινει.Σημερα,περισσοτερο απο ποτε, πρεπει να υπαρξουν μαζικοι αγωνες .
Απο την αλλη,το συστημα με καθε τροπο προετοιμαζεται για τον Δεκεμβρη. Επιχειρει να ταυτισει τα τρομοκρατικα χτυπηματα με την εξεγερση και να μετατοπισει προκαταβολικα την κουβεντα που θα ανοιξει σχετικα με τα αδιεξοδα της νεολαιας και να κανει πρωτο θεμα τη βια και τα επισοδια.Τα ΜΜΕ επιδιδονται σε ενα οργιο συκοφαντιας και τρομοκρατησης της κοινωνιας.Η ΝΔ εχει εκχωρησει την πρωτοβουλια των κινησεων στο ΠΑΣΟΚ, αναγνωριζοντας το σαν πιστο συνεχιστη της ιδιας πολιτικης της καταστολης, της αστυνομοκρατιας, της περιστολης ελευθεριων και δικαιωματων.
Σε αυτό το σκηνικό η αριστερά καλείται να συντονίσει και να οργανώσει με τον καλύτερο τρόπο την οργή της νεολαίας τις μέρες του Δεκέμβρη. Και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να εκφραστεί η οργή με μια τεράστια ενωτική διαδήλωση νεολαίας και εργαζομένων στις 6 του Δεκεμβρη, στον Βολο αλλά και σε κάθε πόλη της Ελλαδας.
Καλουμε κάθε φοιτητικό σύλλογο, 15μελες σχολείου, συνδικάτο, ομοσπονδία, σωματείο, φορέα, σύλλογο, κόμματα και οργανώσεις της αριστεράς, σε πορεια στις 6/12 στις 18.00 που να ξεκιναει απο το Παπαστρατου.
Η 6η Δεκεμβρη δε θα ειναι απλα μια επετειος της δολοφονιας, αλλα πρεπει να γινει η αρχη για εκφραστει πιο δυναμικα η αντιθεση της κοινωνιας σε αυτα που μας ετοιμαζουν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Create your own banner at mybannermaker.com!
Καντε copy τον html κωδικα γιανα μεταφερετε το banner!