Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

Γάτες με διδακτορικό


Υπάρχουν τόσο έξυπνες γάτες που έχουν κατορθώσει όχι μόνο να τελειώσουν το σχολείο αλλά να πάρουν και διδακτορικό; Όλοι αγαπάμε τους σπιτόγατούς μας αλλά κάτι τέτοιο είναι μάλλον απίθανο. Επειδή όμως πολλά πανεπιστήμια έχουν γίνει εργοστάσια διπλωμάτων, έχουν φτάσει στο σημείο να δίνουν διπλώματα ακόμα και σε... γάτες!

Κάποιοι σκεπτικιστές θέλοντας να αποδείξουν πως τα περισσότερα πανεπιστήμια είναι όντως εργοστάσια διπλωμάτων, βρήκαν ένα έξυπνο τρόπο για να το αποδείξουν: δοκίμασαν να εγγράψουν τις γάτες τους σε κάποιο πρόγραμμα πανεπιστημίου και να δουν πώς τα πήγαν. Ο Κόλμπι Νόλαν είναι ο σπιτόγατος που τιμήθηκε με ένα πτυχίο MBA το 2004 από το Πανεπιστήμιο Trinity Southern University, στο Ντάλας του Τέξας, πυροδοτώντας μια μήνυση από το γραφείο του γενικού εισαγγελέα της Πενσυλβάνια. 
Ο Μπεν Γκόλντεικρ Goldacre, επιστημονικός δημοσιογράφος στην Αγγλία, εξασφάλισε ένα δίπλωμα στον τομέα της διατροφής από την American Association of Nutritional Consultants για τη νεκρή γάτα του, Χενριέτα, κατά τη διάρκεια έρευνάς του για ψεύτικα πτυχία. Για περισσότερες γάτες με ντοκτορά, επισκεφθείτε το site της wikipedia όπου υπάρχει μάλιστα μια λίστα με τέτοιες γάτες-πτυχιούχους. 
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_cats_with_fraudulent_diplomas

Αναδημοσιευση απο Ελευθεροτυπια

*Τα δικα μας σχολια περισσευουν.Το κειμενο ειναι ακρως αποκαλυπτικο και μας φανερωνει τι μελλον και τι Παιδεια σχεδιαζουν για μας οι κυβερνησεις του δικομματισμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Create your own banner at mybannermaker.com!
Καντε copy τον html κωδικα γιανα μεταφερετε το banner!