Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Επιθεση μελων της Χρυσης Αυγης σε νεαρη κοπελα


Θυμα επιθεσης 10 μελων της Χρυσης Αυγης επεσε η Σοφια Παπαζογλου στον σταθμο του μετρο <<Κατεχακη>> μιας που πεταξε στα σκουπιδια προεκλογικο υλικο που της ειχαν μοιρασει. Η κινηση της αυτη τους εξοργισε και τις επιτεθηκαν, βριζοντας την, χτυπωντας την στο προσωπο και ψεκαζωντας την με καυστικο σπρευ στα ματια και στο προσωπο. Η νεαρη τραγουδιστρια νοσηλευεται στο Νοσοκομειο <<Γ.Γεννηματας>>, ενω ακομη δεν εχει διευκρινιστει σε τι κατασταση βρισκεται η υγεια της , μιας που τα ματια της ειναι πρησμενα και το προσωπο και τα χερια με εγκαυματα.
Δυστυχως, για ακομη μια φορα, αυτη η φασιστοσυμμορια δρα με τραμπουκικο και ανανδρο τροπο εις βαρος μιας αθωας κοπελας στην προκειμενη περιπτωση(αλλοτε προκειτε για μεταναστη η οποιονδηποτε αποτελει <<επικινδυνο και βρωμικο>> στοιχειο γι αυτους). Δεν εχουν περασει λιγες μερες απο την επιθεση στον υποψηφιο βουλευτη του ΣΥΡΙΖΑ Π.Λαμπρου λογω της στασης του απεναντι σε αυτα που αντιπροσωπευουν οι απογονοι του Γ Ραιχ και του Παππαδοπουλου. Και απ οτι φαινεται θα συνεχισουν, μιας που η αντιλαικη επιθεση και η κοινωνικη εξαθλιωση που ηδη βιωνουμε και ολο και εντεινονται, προυποθετουν την υπαρξη παρακρατους και πεμπτοφαλλαγιτων.Αυτον τον ρολο ερχεται να διετελεσει η συγκεκριμενη συμμορια αποβρασματων.Ομως θα μας βρει μπροστα της!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O σταθμός των ΜΚΟ που στηρίζει τους Οικολόγους Πράσινους του Τρεμόπουλου και ο οποίος μετέδωσε το 5λεπτο της Χρυσής Αυγής, παραβιάζοντας κάθε νόμο στις 4.30 το πρωί! Μεταδίδει ότι Χρυσαυγίτες κτύπησαν γυναίκα που ήταν… “ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ” κουμπάρα δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ…

Το βρώμικο σιωνιστικό αγγλοεβραϊκό κεφάλαιο των λαθρεμπόρων επιτίθεται με ψέματα κατά της Χρυσής Αυγής.

Διαψεύδουμε κατηγορηματικά τα όσα μεταδίδει ο σταθμός-προστάτης των οικολόγων πράσινων ΣΚΑΪ, ότι δήθεν μέλη της Χρυσής Αυγής έριξαν καυστικό υγρό στα μάτια μιας γυναίκας! Η οποία γυναίκα ΕΤΥΧΕ (τι σύμπτωση!!!) να είναι κουμπάρα με την δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ Σαπουνά, η οποία αμέσως το μετέδωσε… Αρνήθηκαν την διάψευσή μας δείχνοντας ξεκάθαρα ότι βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία.

Η Δικαιοσύνη έχει τον λόγο και είμαστε σίγουροι ότι ακόμη και αν αργεί κάποτε ΣΙΓΟΥΡΑ έρχεται!

Ανώνυμος είπε...

Στημένο ήταν ρεεεεεεεεεεεεεεε!!!
Ξυπνάτε!!
Να προσέχετε τις πηγές άλλη φορά!!
Αριστεροαναρχοφασιστοναζι!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε κομμούνια στ νομίζετε ότι διαφέρετε από αυτούς!!;;Το ίδιο μαχαίρι κρατάτε!!

aristeros είπε...

Αμα μεχρι και στον Βολο υπαρχουν υποστηρικτες αυτης της εμετικης ιδεολογιας και πρακτικης τοτε τα πραγματα δεν πανε καλα. Προσπαθεις να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα ανωνυμε? Υπαρχουν αυτοπτες μαρτυρες υπαλληλοι του σταθμου. Αλλα ξεχασα, παντα υπαρχει καποιος σε διατεταγμενη υπηρεσια εναντιων των "ελληναραδων πατριδολαγνων", ακομη και αν προκειται για τους Νεφελιμ

Create your own banner at mybannermaker.com!
Καντε copy τον html κωδικα γιανα μεταφερετε το banner!