Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2010

Προβολή για την Παλαιστίνη

 Με αφορμή την συμπλήρωση ενός χρόνου από το τέλος της ισραηλινής εισβολής στη Γάζα , ο Σύλλογος Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό ΙΝΤΙΦΑΝΤΑ διοργανώνει προβολή για την Παλαιστίνη, την Κυριακή 17/1/2010, στις 7.30 μμ, στο «Χώρο Κινημάτων-Στέκι Μεταναστών».

Θα προβληθούν τα μικρής διάρκειας ντοκιμαντέρ The Trip και The iron wall. Το πρώτο αναφέρεται στο ταξίδι 2 ελληνικών καϊκιών που με 44 ακτιβιστές από 16 χώρες τον Αύγουστο 2008 έσπασαν τον επί 41 χρόνια ναυτικό αποκλεισμό που είχε επιβάλλει το σιωνιστικό κράτος του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας. Το δεύτερο αναφέρεται στην κατασκευή ενός τείχους συνολικού μήκους 750 χιλιομέτρων που από το 2004 έχει ξεκινήσει το Ισραήλ να κατασκευάζει στο εσωτερικό της Δυτικής Όχθης αποκόπτοντας επικοινωνία μεταξύ διπλανών παλαιστινιακών χωριών, αποκλείοντας πρόσβαση σε παλαιστινιακά εδάφη, κλέβοντας όλο και περισσότερο την παλαιστινιακή γη.
Μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση την οποία θα ανοίξουν μέλη πρόσφατης και παλιότερων αποστολών αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη.
Κάτω τα χέρια από τη Γάζα!
Λευτεριά στην Παλαιστίνη!
Καμία σχέση με το ρατσιστικό κράτος του Ισραήλ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Create your own banner at mybannermaker.com!
Καντε copy τον html κωδικα γιανα μεταφερετε το banner!