Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

Ποιοι απαξίωσαν τον ΟΣΕ;



Ο Παναγιώτης Τερζόγλου, αναπληρωτής γενικός γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών μιλά στο tvxs για τον τρόπο που δημιουργήθηκαν τα χρέη στον ΟΣΕ, για τους “συμβούλους” και τα golden boys στον Οργανισμό αλλά και για τα τραγικά κενά στην ασφάλεια, η οποία στηρίζεται σε χειρόγραφα σημειώματα και στην καλή λειτουργία του κινητού των μηχανοδηγών...

Τονίζει πως η πρόταση για εθελούσια έξοδο 2.000 υπαλλήλων θα σημάνει το οριστικό κλείσιμο του ΟΣΕ, που ήδη λειτουργεί με τραγικές ελλείψεις προσωπικού, ενώ καταγγέλλει πως η κυβέρνηση υποχωρεί σε πιέσεις των ΚΤΕΛ για αυξήσεις τιμών στον ΟΣΕ, ώστε να μετακινηθεί επιβατικό κοινό προς τα λεωφορεία.


Διπλασιασμός της τιμής των εισιτηρίων του ΟΣΕ μέχρι το 2011

Αυξήσεις στις τιμές των εισιτηρίων του ΟΣΕ από την 1η Αυγούστου κατά 33% για τα απλά τρένα, κατά 13% για τα intercity και κατά 7% για τα EXRESS ανακοίνωσε παρουσιάζοντας το σχέδιο εξυγίανσης του ΟΣΕ ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Ευριπίδης Στυλιανίδης. Μέχρι το 2011 τα εισιτήρια του ΟΣΕ θα έχουν διπλασιαστεί, αγγίζοντας το 80% της τιμής των εισιτηρίων των ΚΤΕΛ.




Αναδημοσιευση απο http://tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Create your own banner at mybannermaker.com!
Καντε copy τον html κωδικα γιανα μεταφερετε το banner!