Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

Καταγγελια σε ΚΝΕ






Καταγγέλλουμε τις φοιτητικές και σπουδαστικές οργανώσεις της «Κ»ΝΕ Θεσσαλονίκης, που σε ΑΠΘ, ΠΑΜΑΚ και ΤΕΙ εμποδίζουν την ανάρτηση ανακοίνωσης της ΚΟΕ που κριτικάρει την επιεικώς απαράδεκτη στάση του «Κ»ΚΕ κατά τη διάρκεια της εξέγερσης του Δεκέμβρη. Σαν να μην έφανε αυτό, στη ΣΘΕ με τραμπούκικο και θρασύδειλο τρόπο επιτέθηκαν σε μέλη της ΚΟΕ με γροθιές (ακόμα και στο κεφάλι), με συκοφαντίες («είστε ασφαλίτες και προβοκάτορες») και βρισιές που παραπέμπουν στο γηπεδικό χουλιγκανισμό...
Το περιστατικό βέβαια, δεν είναι μεμονωμένο αλλά αποτελεί συνέχεια των επιθέσεων που έχει εξαπολύσει η «Κ»ΝΕ σε όλη την Ελλάδα απέναντι σε μέλη της ΚΟΕ.

Η «αντεπίθεση» που αποφάσισε το πρόσφατο συνέδριο του «Κ»ΚΕ ξεκίνησε…

Δυστυχώς, η ηγεσία της «Κ»ΝΕ δεν ανέχεται την κριτική και τη διαφορετική άποψη, ανεξαρτήτως αν βασίζεται σε πραγματικά και αδιαμφισβήτητα γεγονότα και ανεξαρτήτως αν ο «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ» και οι δηλώσεις της Αλέκας Παπαρήγα είναι οι πηγές της ανακοίνωσης. Δυστυχώς, δεν κατανοούν το άσυλο και την ελεύθερη διακίνηση ιδεών καθώς και τις πολιτικές-συνδικαλιστικές ελευθερίες. Είναι φανερό ότι αυτή η επίθεση δεν είναι τυχαία ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι λαμβάνει χώρα σε όλα τα ΑΕΙ-ΤΕΙ της επικράτειας.

Ο Περισσός, μάλλον, δυσκολεύεται να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και επιστρατεύει διοικητικές-οργανωτικές μεθόδους. Ενοχλείται, όταν σε καιρούς αναζήτησης οράματος για τη νεολαία και τον κόσμο της δουλειάς καθώς και απαξίωσης του κατεστημένου πολιτικού συστήματος, υπάρχει μια δύναμη που αναφέρετε στον Κομμουνισμό και παρουσιάζει μια δυναμική. Ενοχλείται από το γεγονός ότι η ΚΟΕ ασκεί επιχειρηματολογημένη και ουσιαστική κριτική από αριστερή σκοπιά. Ενοχλείται από το ΣΥΡΙΖΑ και γι’ αυτό τον έχει ανάγει σε βασικό εχθρό. Ενοχλείται επειδή όλο και πιο συχνά ξεσπούν κινήματα τα οποία δε μπορεί να ελέγξει. Ενοχλείται επειδή η εξέγερση του Δεκέμβρη ήταν κάτι το οποίο δεν μπόρεσε να εξηγήσει και γι’ αυτό άλλωστε την πολέμησε και την κατασυκοφάντησε με νύχια και με δόντια.

Προκαλούμε την ηγεσία της «Κ»ΝΕ να απαντήσει πολιτικά (αν μπορεί βέβαια…) και καλούμε τα μέλη της και τα μέλη της ΠΚΣ να αντιληφθούν ότι το σημερινό «Κ»ΚΕ και η σημερινή ηγεσία του δεν έχει καμία ιδεολογική-οργανωτική-πολιτική σχέση με το ηρωικό Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας που έδωσε μεγάλους αγώνες για ανεξαρτησία, λευτεριά και λαοκρατία. Δεν έχει καμία σχέση με το ΚΚΕ των ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΕΠΟΝ-ΔΣΕ, το ΚΚΕ της επανάστασης και της θυσίας, το ΚΚΕ της απόλυτης ρήξης με τις δυνάμεις του συστήματος. Η σημερινή ηγεσία ειδικά μετά το τελευταίο συνέδριο προσπαθεί να καπηλευτεί μια Ιστορία που δεν της ανήκει, μια Ιστορία που απέρριψε και καταδίκασε.

Δε χαρίζουμε τα σύμβολα και την ιστορία του κομμουνιστικού κινήματος της χώρας μας σε κανέναν επίδοξο κληρονόμο και διαχειριστή, ειδικά αν κολυμπάει στα θολά νερά του αστικού πολιτικού συστήματος και των πάσης φύσεως κοινωνικών συμβολαίων.


Οργανωση σπουδαζουσας ΚΟΕ Θεσσαλονικης

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Να διορθώσω λίγο την ορθογραφία το "Κ"Κ"Ε γράφεται έτσι και όχι έτσι "Κ"ΚΕ,εκτός ότι προβοκάρουν τον κομμουνισμό με τη χρήση του όρου αυτού ως "τίτλο"τους δεν είναι κόμμα δεν έχει δημοκρατικές διαδηκασίες,αλλά διαδηκασίες υπερψήφισης της γραμμάρας δεν έχουν Δημοκρατικό συγκεντρωτισμό,αλλά παπαρηγίστικο συγκεντρωτισμό.
Είναι ένα τμήμα της αστυνομίας όπου περιφρουρούν τους αστυνομικούς από πολίτες που έχουν αντιμπατσικά αισθήματα(φωτογραφία "ριζοσπάστη"έξω από τα τζάμπο τα ΚΝΑΤ φρουρούν τους μπάτσους)
Δεν είναι με τους διαδηλωτές,αλλά με τους "χαμηλά αμοιβόμενους" "σκληρά εργαζόμενους"(δέρνουν πολύ ακατάπαυστα χωρίς διαλύματα)"της γης των κολασμένων"αστυνομικών.
Ένα σύνθημα για το "Κ"Κ"Ε πως πηγαίνει ?
0.<<"Κ"Κ"Ε το πτώμα σου λαέ(ότι σαν κόμμα είναι ένα πτώμα και με το μπλα μπλα παρασύρουν άτομα με διάθεση αγώνα και τα αδρανοποιούν)>>ή
1.<<"Κ"Κ"Ε το κόμμα του χαφιέ(όπου τα κεφάλια(στελέχη)είναι τα σκυλιά του καπιταλισμού που προβατοποιούν τον κόσμο που τους προσεγγίζει και επιδιώκει λυσαλέα την καταστολή των κινημάτων ξεπερνώντας την μπατσία ,γιατί κάνει καταστολή από τα μέσα)>>
0 ή 1

Create your own banner at mybannermaker.com!
Καντε copy τον html κωδικα γιανα μεταφερετε το banner!