Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2009

Έξω τα ισραηλινά στρατεύματα από τη Γάζα


Βόλος, 3/1/2009

Το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας που διαπράττει το Ισραήλ συνεχίζεται. Μια βδομάδα μετά την από αέρος και θαλάσσης έναρξη των βομβαρδισμών εναντίον των Παλαιστινίων της Λωρίδας της Γάζας, από το απόγευμα του Σαββάτου 3/1/2009 η κτηνώδης επίθεση του Ισραήλ εντείνεται με την εισβολή χερσαίων δυνάμεων. Το Ισραήλ στην προσπάθειά του να εξαλείψει την παλαιστινιακή αντίσταση δεν δίστασε την πρώτη βδομάδα των επιχειρήσεων να βομβαρδίσει αδιάκριτα σχολεία, νοσοκομεία, πανεπιστήμια, τζαμιά, σπίτια, να σκοτώσει 500 περίπου Παλαιστίνιους, να στείλει άλλους 2.500 τραυματίες στα νοσοκομεία, να επιφέρει πραγματική ανθρωπιστική καταστροφή στην περιοχή.
Η σιωνιστική επίθεση έχει βάλει στο στόχαστρο ολόκληρο τον πληθυσμό της Λωρίδας της Γάζας. Καταδικάζουμε απερίφραστα την ισραηλινή βαρβαρότητα, αλλά και την κατάπτυστη συνένοχη στήριξη των ΗΠΑ, της ΕΕ, της ελληνικής κυβέρνησης, αλλά και των αραβικών κυβερνήσεων, στην ισραηλινή κτηνωδία κατά του παλαιστινιακού λαού.
Με όπλο μας την αλληλεγγύη στηρίζουμε ανεπιφύλακτα την παλαιστινιακή αντίσταση και τον αγώνα του παλαιστινιακού λαού για ελευθερία, δικαιοσύνη και αυτοδιάθεση.
Καλούμε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία την Δευτέρα 5/1/2009 στις 1μμ, στην πλ. Αγ. Νικολάου.
Έξω τα ισραηλινά στρατεύματα από τη Γάζα!
Λευτεριά στην Παλαιστίνη!
Νίκη στην Ιντιφάντα!

ΑΚΟΑ
Αντιεξουσιαστική Κίνηση (Βόλος)
Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα
ΕΕΚ
ΚΚΕ (μ-λ)
ΚΟΕ
ΜΕΡΑ Μαγνησίας
Μ-Λ ΚΚΕ
ΝΑΡ – νΚΑ
Ξεκίνημα
Οικολόγοι Πράσινοι
Παρέμβαση Πολιτών Βόλου
Σύλλογος Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό «Ιντιφάντα»
Συνασπισμός
ΣΥΡΙΖΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Create your own banner at mybannermaker.com!
Καντε copy τον html κωδικα γιανα μεταφερετε το banner!