Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2008

Το παρακρατος ζει και βασιλευει......


Το πρωι της Τεταρτης, εξω απο το σπιτι της η Κωνσταντινα Κουνεβα, γραμματεας της Παναττικής Ένωσης Καθαριστριών, δεχθηκε δολοφονικη επιθεση με βιτριολυ, απο 2 αγνωστους, με αποτελεσμα εκτος του να χασει ηδη το ενα της ματι, να νοσηλευεται σε κρισημη κατασταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» . Τελευταία δεχόταν απειλές για τη συνδικαλιστική της δράση, μιας και το σωματείο τα είχε βάλει με διάφορους εργολάβους – εκμεταλλευτές που μάλιστα τους θρέφει το δημόσιο (ΗΣΑΠ, ΕΒΟ κλπ). Αυτό το βεβαιώνουν και άλλες γυναίκες από το σωματείο. Είναι και εργάτρια και γυναίκα και μετανάστρια και για αυτό μάλλον κάποιοι δεν μπορούσαν να ανεχτούν να έχει και φωνή.
Δεν ειναι καθολου τυχαια τα οσα ζησαμε το Δεκέμβριο (με τη δολοφονία του Αλεξη, τις εκατοντάδες συλλήψεις, τα δακρυγόνα, τους συνεχείς «περίεργους» πυροβολισμούς κτλ). Η κυβέρνηση ειναι αυτη που οπλίζει τα χέρια των κάθε είδους κρατικών, παρακρατικών, εργοδοτικών, τρομοκρατικών μηχανισμών.

Να βγουμε στους δρομους.Να διαμαρτυρηθούμε όλοι για το φρικτό έγκλημα. Να το διαδώσουμε παντού. Να κινηθούν τα σωματεία. Άμεση διαλεύκανση και σκληρή τιμωρία των φυσικών και ηθικών αυτουργών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Create your own banner at mybannermaker.com!
Καντε copy τον html κωδικα γιανα μεταφερετε το banner!