Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2008

Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ....!!


Το συγκεκριμενο τραυμα(http://prezatv.blogspot.com/2008/12/blog-post_8007.html) εγινε σε φοιτητρια στην Πατρα απο δακρυγονο.Το συγκεκριμενο δακρυγονο δεν ηταν σε μορφη αεριου αλλα σε σκονη, το οποιο δεν επεσε αμεσα στο σωμα της, αλλα πρωτα στην κουκουλα του φουτερ της, και την <<εκαψε αργοτερα>>...!! Οι επιδρασεις σε ματια και μυτη ηταν ιδιες. Ισως και να προκειτε για καποιου ειδους νεο χημικο!Παντως το μονο σιγουρο ειναι ειναι οτι τα χημικα του κρατους τελειωνουν(http://www.madata.gr/index.php/24/28440.html),και ηδη η κυβερνηση περιμενει νεα απο Ισραηλ.
Παντως,το ποσο επικινδυνο μπορει να ειναι ενα ληγμενο χημικο μαλλον δε μπορουμε να το φανταστουμε,και ειναι απαραδεκτο που η αστυνομια κανει ευρεια χρηση τετοιων μορφων καταστολης κατα κορων, υπο τις οδηγιες παντα της κυβερνησης.



Η παραπανω σφαιρα ειναι πλαστικη. Την Κυριακη το απογευμα, η αστυνομια καταπατησε το ασυλο του ΑΠΘ, και ανοιξε πυρ με πλαστικες σφαιρες(οι οποιες μπορουν να προκαλεσουν μεχρι θανατο) κατα των φοιτητων που ειχαν εγλωβιστει μεσα. Οπως πυροβολισμους με κανονικες σφαιρες κατα διαδηλωτων εγιναν απο τις δυναμεις καταστολης σε διαφορες πορειες της Αθηνας



ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΠΑΝΤΩΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΡΟΚΛΗΤΑ, ΚΑΙ ΕΝΩ ΗΔΗ ΕΙΧΑΝ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑ ΤΟ ΑΣΥΛΟ (ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΥΤΑΝΗ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ) ΠΕΤΑΞΑΝ ΧΗΜΙΚΑ. ΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΚΡΟΤΟΥ ΛΑΜΨΗΣ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΜΠΛΟΚ ΦΟΙΤΗΤΩΝ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΙΑΣΜΕΝΕΣ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΝΑ ΜΑΝΤΗΛΙ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΤΕΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ, ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΨΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!

Οπως και να χει παντως, το φοιτητικο-μαθητικο-εκπαιδευτικο-παλλαικο κινημα αποδυκνυει οτι δε φοβαται την καταστολη, και θα πορευτει εναντια σε αυτους που θελουν να συκοφαντησουν και να επιβαλλουν τον τρομο.

ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΛΕΦΤΑ,ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΦΑΙΡΕΣ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΜΕΡΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Create your own banner at mybannermaker.com!
Καντε copy τον html κωδικα γιανα μεταφερετε το banner!