Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Ανακοινωση απο απολυμενους φυλακες ΠΘ

Ως επαγγελματίες στο είδος μας στη φύλαξη  εργασίας και ως Βολιώτες αγαπάμε τον τόπο μας και το πανεπιστήμιο. Επί πολλά έτη προσφέραμε υπηρεσίες φύλαξης στο πανεπιστήμιο παπαστράτου προσπαθώντας πάντα για την σωστή λειτουργία της, αγνοώντας εργολάβους που αναλάμβαναν υπηρεσίες φύλαξης....
Εμείς δουλεύαμε για όφελος του πανεπιστημίου. Ο καινούριος εργολάβος         << Swedish system security>> μας ενημέρωσε ότι το πανεπιστήμιο έπαψε την συνεργασία του πανεπιστημίου με την << Security Champion Ανατολή>>  και ότι δικαιώθηκε σε ένα δικαστικό αγώνα που είχαν προσφύγει ενάντια στο πανεπιστήμιο. Ως επαγγελματίες security πιστεύαμε ότι η εταιρία    << Swedish system security>> με συνεννόηση με το πανεπιστήμιο θα είχαν προχωρήσει τουλάχιστον σε ένα δεκαήμερο εκπαίδευσης με συναδελφικό προσωπικό ασφαλείας για να μπορέσουμε να παραδώσουμε το πανεπιστήμιο και να λειτουργήσει όπως επί σειρά ετών το λειτουργούσαμε εμείς χωρίς κανένα πρόβλημα. Αγαπώντας τον κόπο μας για το πανεπιστήμιο προχωρήσαμε στην κατάληψη διότι πιστεύουμε ότι η συγκεκριμένη εταιρία που ήρθε και παρέλαβε το έργο φύλαξης δεν έχει την εμπειρία και τις γνώσεις για την φύλαξη του πανεπιστημίου. Επίσης, δεν έδειξε η συγκεκριμένη εταιρία την ανάλογη προσοχή, ενώ τις είχε δοθεί ο χρόνος εκπαίδευσης. Πιστεύουμε ότι η πρυτανεία θα καταγγείλει την σύμβαση με την συγκεκριμένη εταιρία προς όφελος του πανεπιστημίου.
  1. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε σήμερα εμείς οι φύλακες του πανεπιστημίου έχει τη ρήξη του το θέμα ύπαρξης των εργολαβιών, όχι μόνο στις φυλάξεις των πανεπιστημίων αλλά και στην καθαριότητα και στη συντήρηση και την σίτιση.
  2. Τον ανταγωνισμό μεταξύ των εργολάβων την πληρώνουν πάντα οι εργαζόμενοι σε αυτούς. Αφού σε κάθε αλλαγή εργολάβων οι εργασιακοί όροι χειροτερεύουν. Μισθοί χαμηλότεροι, εξευτελιστικοί, κάτω από την συλλογική σύμβαση εργασίας, ώστε να αυξάνουν τα κέρδη τους οι εργολαβικές εταιρίες.
  3. Η λύση βρίσκεται στον συντονισμένο οργανωμένο αγώνα μαζί με τους φοιτητές και τους εργαζόμενους του πανεπιστημίου. Ενάντια στις πολιτικές αυτές που φέρνουν εργολάβους μέσα στις σχολές.
  4. ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ, ΑΥΡΙΟ ΠΑΛΙ ΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ, ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΑΛΛΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ.
ΖΗΤΑΜΕ :
  • Απομάκρυνση κάθε εργολάβου από τις σχολές.
  •  Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Create your own banner at mybannermaker.com!
Καντε copy τον html κωδικα γιανα μεταφερετε το banner!