Παρασκευή 3 Απριλίου 2009

To ΠΑΜΕ ενάντα στη δημοκρατία στα σωματεία

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν κατάλαβες καλά τη θέση του κκε για την απλή αναλογική.Η απλή αναλογική είναι καλή ,όταν εξυπηρετεί τις ανάγκες της λαϊκής τάξης του κκε και των εργαζομένων του!Αν όχι καλή λύση είναι η κλοπή εδρών!
Επίσης αν ένα πραξικόπημα βοηθούσε το κκε θα ήταν ευπρόσδεκτο,αν ήταν προς την κατεύθυνση της λαϊκής εξουσίας του κκε!
Όσο για την αντεπίθεση του κκε ,νομίζω δεν έκρυψε ποτέ ότι ο αντίπαλος του είναι αριστερά που ψηφίζεται από κόσμο που αν δεν υπήρχε σύμφωνα με τις απόψεις του κκε θα ψήφιζαν κκε,γιατί το κκε ποτέ δεν έκρυψε πως η μόνη πολιτική διαδηκασία που θα οδηγήσει στην αταξική κοινωνία του κκε,δηλαδή σε μια κοινωνία που όλοι θα είναι ίσοι προσκυνητές της κε του κκε και αυτό απαιτεί μία επανάσταση που θα είναι πραγματική και δεν θα σπαν βιτρίνες,αλλά θα μοιράζονται γαρύφαλλα στους αστυνίμους!
Μην ξεχνάμε ότι το κόκκινο γαρύφαλλο της πκς συμβολίζει 2 πράγματα και δεν είναι τυχαία η επιλογή αυτού του άνθους:
1. στην πραγματική επανάσταση του κκε που θα μοιράζονται λουλούδια σε όλο τον λαό και φυσικά στους χαμηλά αμοιβόμενους προλετάριους αστυνομικούς και επειδή η επανάσταση του κκε θα έχει χρώμα κόκκινο το άνθος πρέπει να είναι κόκκινο.
2.επίσης το κκε είναι και υπέρμαχο του αντισεξισμού και της σεξουαλικής απελευθέρωσης και για αυτό επέλεξε το γαρύφαλλο από τη λαϊκή ρήση μας το κάνατε γαρύφαλλο!

Κάποιοι προβοκάτορες εχθροί του κκε μπλέκουν το όνομα του αριστεριστή Μπελογιάννη με την επιλογή του άνθους από έναν πίνακα του Πικάσο που απεικόνιζε τον Μπελογιάννη με ένα γαρύφαλλο και μάλιστα ο τραμπούκος αυτός καλλιτέχνης είχε συμβολίσει με την υπογραφή του ότι μία τέτοια προσωπικότητα δεν μπορεί να χωρέσει σε ένα πίνακα,ποια προσωπικότητα όμως?
Ενός μαρξιστή ,δηλαδή ενός ατόμου που πιστεύει στην βίαιη ανατροπή της αστικής κυριαρχίας στην υποτιθέμενη επανάσταση που θα ήταν βίαιη και δεν θα μοιραζόταν αγάπη και λουλούδια?
Σε μια λαϊκή εξουσία που μόνη εξουσία θα ήταν ο αμόρφοτος,ανίκανος να κυβερνήσει τον εαυτό του λαός και όχι η σπουδασμένη κε του κκε που ολαός οφείλει να προσκυνάει ?Δηλαδή κάτι που θα οδηγούσε στην αναρχία και στην ανομία?

1.Απαιτούμε την κατάργηση των κομμάτων των κουκουλοφόρων και της ανομίας : ΣΥΡΙΖΑ, εξωκοινοβουλευτική αριστερά!
2.Αγορά κινέζικων όπλων και όχι αμερικανικών!
3.Φυλάκιση όλων των τρομοκρατών που όμως δε θα δικαστούν με τον ευρωτρομονόμο,αλλά με το νόμο του Πατερούλη!

Ζητούμε:
Τιμή στο κόμμα του λαού,
ΨΗΦΟΣ στο κκε

Create your own banner at mybannermaker.com!
Καντε copy τον html κωδικα γιανα μεταφερετε το banner!