Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Επιτροπές Ακρίβεια - stop


Mια πρώτη μεγάλη νίκη στο φυσικό αέριο

Η κλοπή συνεχίζεται, ο εμπαιγμός δε θα περάσει
Η λαϊκή κατακραυγή και η δράση των επιτροπών ΑΚΡΙΒΕΙΑ-STOP σημείωσαν την πρώτη νίκη στο θέμα του φυσικού αερίου. Μετά την κινητοποίηση μας στις 10/03, το Υπ. Ανάπτυξης "διαπιστώνοντας" (καιρό τώρα το γνωρίζει... ) την αισχροκέρδεια της ΕΠΑ Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσε ότι οι τιμές του φυσικού αερίου θα μειωθούν από τον Απρίλη 20% σε σχέση με τον Γενάρη. Δεν μας είπαν όμως, ότι οι τιμές του Γενάρη ήταν έως και 60% πάνω από την τιμή του πετρελαίου. Επομένως, η πίεσή μας τους ανάγκασε σε νέα ψέμματα και ελιγμούς που δε θα πιάσουν τόπο.
Οι επιτροπές ΑΚΡΙΒΕΙΑ-STOP κλιμακώνουν τη δράση τους.
Επιμένουμε και διεκδικούμε :
1. Η ΕΠΑ Θεσσαλονίκης να επιστρέψει πίσω τα "προϊόντα της απάτης", τα κλεμμένα.
2. Κανένας διακανονισμός των λογαριασμών με την ΕΠΑ. Δεν πληρώνουμε την κλοπή.
3. Να ακυρωθούν οι συμβάσεις της ΔΕΠΑ με τις ΕΠΑ. Η διαχείριση του φυσικού αερίου να γίνεται αποκλειστικά από το Υπ. Ανάπτυξης.
4. Καλούμε τους καταναλωτές να μην πληρώσουν τον επόμενο λογαριασμό, να οργανωθούν απέναντι στους ληστές της ΕΠΑ Θεσσαλονίκης.
Τις επόμενες μέρες, οι επιτροπές ΑΚΡΙΒΕΙΑ-STOP θα προσπαθήσουν να αποκαλύψουν τον εμπαιγμό και να σταματήσουν την κλοπή.
Καλούμε τους πολίτες της Θεσσαλονίκης να διαμαρτυρηθούμε μαζικά στα γραφεία της ΕΠΑ κεντρικής Θεσσαλονίκης, Παπαναστασίου και Μπότσαρη, την Δευτέρα 23/03, στις 10:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Create your own banner at mybannermaker.com!
Καντε copy τον html κωδικα γιανα μεταφερετε το banner!