Παρασκευή 4 Απριλίου 2008

Ανακοίνωση Αριστερής Ενότητας ΜΗΥΤΔ

Στο τελευταίο Δ.Σ. του Τ.Μ.Η/Υ.Τ.Δ., καθώς και τις προηγούμενες μέρες υπήρχε μια έντονη φημολογία γύρω από ένα προεκλογικό πάρτυ του συλλόγου μαζί με τον σύλλογο του ΙΑΚΑ στο Θόλο είτε την Τρίτη 8/4 ή την Τετάρτη 9/4 δηλαδή την παραμονή ή την μέρα των φοιτητικών εκλογών! Ένα τέτοιο πάρτυ αποτελεί πρωτεύων ζήτημα για την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΕΝΟΤΗΤΑ, και γι’ αυτό το λόγο πήραμε την απόφαση να παραστούμε συνολικά ως σχήμα στο Δ.Σ, καθώς μας βρίσκει κάθετα αντίθετους οποιαδήποτε τέτοια σκέψη.
Η διεξαγωγή ενός παρτύ εκείνες τις μέρες, καταρχάς δημιουργεί πρακτικά προβλήματα όπως είναι το γεγονός οτι δεδομένου του οτι το παλιό Δ.Σ. θα έχει διαλυθεί μετά την εκλογοαπολογιστική συνέλευση της Δευτέρας 7/4, και συνεπώς η διαχέιριση του ταμείου περνά στα χέρια της εφορευτικής επιτροπής την οποία δεν μπορούμε προφανώς να βαρύνουμε με μια τέτοια ευθύνη. Ακόμα δεδομένης της ώρας που τελειώνει η καταμέτρηση των ψήφων την ημέρα των εκλογών δεν αφήνει αρκετό χρόνο για την διοργάνωση πάρτυ.
Πιο σημαντικό όμως είναι η προσπάθεια απαξίωσης των φοιτητικών εκλογών. Εμείς ως Αρ.Εν θεωρούμε τις φοιτητικές εκλογές μια πολιτική μάχη που πρέπει να δωθεί με σοβαρούς όρους, όπου οι φοιτητές του τμήματος θα κρίνουν τις παρατάξεις για τις θέσεις και τις δράσεις τους. Δεν θα επιτρέψουμε να μετατραπούν σε μια μάχη που θα κριθεί απο το πόσα μπουκάλια δώθηκαν ή το πόσα ποτά κεράστηκαν. Δεν θα επιτρέψουμε επίσης να χρησιμοποιηθεί η περίσταση ώστε να αισχροκερδούν κάποιοι από τους φοιτητές που θέλουν να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία.
Και κάτι ακόμη. Κατά την διάρκεια του Δ.Σ. ακούστηκε το επιχείρημα πως «ο σύλλογος έχει μόνο να κερδίσει», «τα έξοδα τα έχουν καλύψει όλα οι χορηγοί», «εμείς μόνο λεφτά θα πάρουμε». Ε, λοιπόν τα σιχαθήκαμε τα λεφτά σας, τους σιχαθήκαμε τους χορηγούς σας, τους σιχαθήκαμε τους μπράβους σας, σιχαθήκαμε τους μεγαλοκαρχαρίες σας. Δεν θέλουμε καμία άλλη ανάμειξη με το βρώμικο κύκλωμα της νύχτας και τους υπαλλήλους του στα πανεπιστήμια. Δεν θέλουμε να αντικρίσουμε άλλα μαχαιρώματα(θυμάστε τη Χωροταξία;) και υπόγεια παιχνίδια, τουλάχιστον όχι με τις πλάτες του συλλόγου. Η ΑΡ.ΕΝ. θα δώσει μιας αποφασιστικής σημασίας μάχη, είτε μέσα από Δ.Σ. είτε μέσα από γενικές συνελεύσεις, απέναντι σε αυτούς που λυμαίνονται το άσυλο κάνοντας το Πανεπιστήμιο επιχείρηση(ενώ είναι οι ίδιοι που θέλουν να το καταργήσουν με την πολιτική τους).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Create your own banner at mybannermaker.com!
Καντε copy τον html κωδικα γιανα μεταφερετε το banner!